Снежната кралица 3: Огън и лед (2016)

snejnata-kralica-3-ogan-i-led-2016

 

 

По това филмче, няма много яснота, но ще се опитан да кажа каквото знам за него. Сюжета продължава да се повтаря, през всички тези части. Винаги се бият срещу злата ледена кралица, побеждават я, но тя пак се появява. Главната героиня е Герда, която миналия епизод, успя да спаси целия род на Орм, който всъщност е Трол. Тъй, като той винаги е нъб, т.е. аутсайдер присвои делата на Герда и се представи са спасител на целия си род. Така се увенча с почитта на троловете, но естествено не можа да я задържи за дълго, защото кралицата отново ги нападна.

Нека да не бъркате Орм, той не е лош трол, просто всеки прави грешки. Той научи колко силно е приятелството и че то не се гради с лъжи. Макар и да е млако страхлив, той отново ще е в групата, която ще се опълчи на кралицата.

В тази част, магьосницата отново се разярява и превръща Северния полюс в лед. Нейния леден замък става затвор на всеки неин враг, в който иска да вкара Kay – приятеля на Герда. Щом тя научава за това, веднага се втурва на помощ. На фронтовата линия ще бъде смелия трол Орм, който е смел, винаги когато до него е Герда.

Това е едно от малкото филмчета, в което героинята е по-силна от мъжкия герой и винаги му се притичва на помощ.

Все още няма трейлър, дано да не забравя да го включа по-късно. Ако забравя, напомнете ми!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.