Карибски пирати: Отмъщението на Салазар (2017)

karibski-pirati-otmashtenieto-na-salazar-2017

Кой ли не си спомня тези добродушни и забавни пирати, които през целия си живот кръстосват морета и океани на Черната перла и винаги са готови за нови предизвикателства. Сега е момента за приключенията на легендарния Джак Спароу в петата част на Карибски пирати и отмъщението на Салазар.

В сюжета на новия филм, пиратите призраци са решили да убият всеки един жив човек, който прекосява моретата, но на най-важния сред всички е Спароу. Те помнят какво им причини и сега са решили да си го върнат, но опитния моряк отново знае как да се защити. Той трябва да намери един магически артефакт – Посейдон. Джак Спароу от известно време си е загубил късмета, защото същия магически тризъбец го търси и Салазар. Той успя да избяга с неговия екипаж в бермудския триъгълник и мечтае да унищожи всички пирати.  Джак не може да се справи с групата му, тъй като в действителност те са мъртви, дори по-мъртво не могат да бъдат, което го кара да намери някакъв магически начин, който ще му помогне да се справи с тях. Той намира една дама, която е обвинена в магьосничество, с надеждата тя да му помогне.

Той иска да се докопа до тризъбеца, защото който го притежава ще стане господар на моретата, което е мечтата на всеки морски вълк. Но Спари не иска само тази сила, той иска да защити всичките си приятели в дълбините на морето, което прави търсенето му неизбежно.
Е това е всичко, аз не знам дали някой чете този дълъг текст, (вероятно по-скучен от трейлърите), ако ти харесва написано. може да оставиш просто един коментар, не за друго, но да знам, че не си говоря сам 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.