Мумията (2017)

Кризата на жанр или просо копнеж за старото, трудно е да се прецени, авторите на Холивуд са решили да рестартират един от първите популярни франчайзи – Мумията. Картината ще бъде фантастично-приключенски жанр, който е обичан от всички възрасти. В тези времена създателите не действат на случаен принцип и се използват техники които на 100% ще направят филма привлекателна за публиката. И не само това, значително ролята в това имат поканени звезди от първа величина от които е Том Круз.

Въпреки, че лентата ще бъде със същия сюжет, във филма се очертават интересни обрати, които могат да изненадат опитни феновете на жанра. Той е едно добре забравено старо с нов, модерен привкус.

Мумията е класика преди няколко години, Брендън Фрейзър и Стивън Сомърс показаха, че тя може да функционира като приключенски вариант. Но сега тя отново се връща към първоначалния вариант, в който ще има повече фантазия, отколкото ужас. Историята е в наши дни, главния герой на която е челен на Navy Seals – Тайлър Колт. Той заедно с неговата част, трябва да намери в средата на пустинята опасен терорист. Те са по следите на терористите, които ги отвеждат в гробницата на мумия.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.