Подземен свят 5: Кървави войни (2017)

podzemen-sviat-karvavi-voiini-2017

Времето лети и ден след ден един събития се заменят с други, преплита се нови и стари времена, носейки със себе си стари добре познати врагове. В един свят живеят същества, наречени вампири, водейки войни с други, явявайки се паралелния на тях свят – техните горчиви съперници, върколаците. Те не са съгласни на мир, при което войната бързо се разраства. Дори и в тези кратки периоди от историята, когато надеждата се явява като крехко примирие, с нова сила се зараждат техните противоречия, които прерастват в битката от подземания свят в кървави войни.

В центъра на сблъсъка отново е познатата ни героиня Selene  – колкото красива, толкова и смъртоносна. Върколаците искат да изненадат вампирите и да ги нападнат неподготвени.

Selene  не се страхува от своята независима перспектива, тя разкрива самоличността си и идва в нашия човешки свят. Тя иска да намери човек, който е носител на носител много специфичен генетичен код. Той беше първият, който успя да се измъкне и тя знае необикновената му природа. Въпреки това се случи просто невъзможното – след като между двамата прехвръкнала искрите започна началото на романа. Много от вампирите и върколаците не знаят, за съществуването на човек, който има гените на двата враждуващи вида.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.