Джуманджи / Jumanji (2017)

jumanji-2017Вълшебната игра е способна да пренесе хората, които играят в неин свят, където ги очакват вълнуващи приключения.

“Ако знаете за един друг свят, нека играта започне точно сега” Това е първото изречени, което пише на играта. В предната част, героите са се телепортирали в опасна джунгла, където е трябвало да оцелеят, преди да се върна в нашия свят. Но радостта от завръщането беше само малка, защото заедно с тях дойде цял зоопарк животни, които започнаха да създават проблеми не само на главните герои, но също така и на всички жителите на малкия град. Единственият шанс да оправи нещата, е да завършат играта. Едно от особеностите на играта е, че ако тя започне, играчите не могат да я прекъснат, освен ако не я завършат до края. Филма е едно приключение, което ще се хареса на цялото семейство.

Централна роля в римейка ще заеме Дуейн Джонсън, който потвърди участието си в Instagram. Задачата в неговото приключение е, че трябва да открие Кевин Харт, който се е изгубил. Те заедно са участвали в Агент и половина, който се хареса на много зрители и предполагам, че този филм ще бъде подобен, но фантастиката предразполага към повече свобода на режисьора, което означава по-добър филм.

 

Премиера Юли 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.