Спасители на плажа (2017)

spasiteli-na-plazha-2017

 

Спасители на плажа е класически филм. На пръв поглед, не изглежда нещо впечатляващо, но историите на някои класически филм, могат да бъдат пресъздадени по такъв начин, че те отново да станат хитове. Тази версия ще бъде нещо подобно на сериала, но ще има прилика с 21 Jump Street. Сюжетът се върти около една група спасители които не са точно приятели. Докато един спазва стилно правилата, то друг гледа повече банските на момичетата. Но сега те трябва да обединят сили за да обучат ново поколение спасители. Но нещата стават още по-лоши, когато до бреговата линия се появява още по-голямо бедствие – зъл предприеач иска там да постави своя петролен танкер за да развива бизнеса си. Спасилите ще трябва да оставят настрани закачките и противоположностите си за да спасят плажа и работата си.

За мое учудване на актьори като Дейвид Хаселхоф и Палела Андерсън, като че ли не име работата там, понеже сериала е бил през 2003 година. Малко хора ще си ги спомнят, а тези, които го помнят едва ли ще следят киното толкова много, че това да им грабне вниманието.

Понякога режисьорите и компаниите, които държат правата се вживяват прекалено много да не се разваля сюжета, като че ли трябва да е вечен. На мен не ми харесва да бъдат на едно място героите като спайдърмен, батман заедно с тези от Марвел. Това колко повече разваля героите?  Така се разваля сюжета още повече, а за спасители на плажа застава част от стария екип, като че ли е по-известен от човека паят, който дори и на децата е познат.

А специално за Памела, за момента, възраст 49 години, спасителка?

Премиера Май 2017

Видео и плакат – в очакване.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.