Междузвездни войни 8 (2017)

mezhduvezni-voini-8-2017И все пак този филм продължава напред, въпреки, че целия сюжет е рестартиран, с цел отново да бъде най-гледания филм за времето си. Но дали ще бъде така, според лично мое мнение, няма да успее. Аз видях редица отрицателни коментари за новите серии. От трейлърите, това което видех, не ми харесва идеята, че се използват стария стил – космически кораби и костюми. Въобще не изглежда като нещо от бъдещето, а точно обратното – като стар филм. Вероятно това го правят за да запазят идеята, но не може със стара идея да се прави нов филм. Точно за това се правят адаптации или ремейк, където филма се осъвременява.

Ето и няколко думи за сюжета, който ми е малко труден защото сега е 23 октомври 2016, а премиерата ще бъде след година. В предната част, съпротивата най-после успя да унищожи коварното оръжие на империята, но това не означава, че сега републиката процъфтява. Въпреки, че е победител, е разпокъсана. Между нейните малки части има недоверия, тя е на път да се срини, а точно от това иска да се възползват Snoke и Kylo, които искат да създадат план срещу Републликата.

Люк е на мистериозна планета, която е нещо като храм за всички, които използват силата. Малкото останалата част от империята, иска да средоточие силите си тук и да поеме контрол, защото знае, че тук ще дойдат и други джедаи.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.