Лошият дядо Коледа 2 (2016)

loshia-diado-koeda-2-2016

Казват, че насила хубост не става, пък и да става не струва. Сега ще видим как ще прочете празника на един Дядо Коледа, който иска не да празнува, а да вади пари.

Всяка година на новогодишни празници децата са в очакване на магията и чудото на Дядо Коледа. Но това не важи само, за тези които вярват в него, но и за тези, които ще се представят за него. Какво си мислите, че да си дядо коледа е лесна работа – преструвате се на клоун и готово. Ако беше така нямаше да има професия аниматор. Но какво ще стане, ако човек, който не е за тази професия, реши да се пробва? Във филма, ние ще видим, един човек, който е решил, че по това време може да изкара повече пари. Щом има кой да пръска, ще има и кой да прибира. На пръв поглед така изглежда, но ако погледнем героя в началото и края, ще си променим мнението. Той отива в голям универсален магазин играчки, да седне на стол и чака малките скоклив деца. Неговият помощник е малък дребосък, играе роля на джудже – ниско бюджетно джудже!

Неговия план се проваля, не заради друго, а защото е направил поредната грешна бизнес преценка. Когато всички са щастливи, а той не печели, както в мечтите си, всичко започва да върви от зле към по-зле.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.