Летни ботуши

 
 

В последно време се появиха дами които носят ботуши през лятото, вместо да се стремят към по-леки и отворени обувки. на всеки му се струв много странно, защото се приема факта че те са предназначени за запазване на краката от суровите студове. Дали те си използват за да изглеждат по-високи? Не. Основната причина за този начин на носене е, че когато се носят високи велурени обувки с къса пола, всяка една дама изглежда по-стилно.

Може би ще попитате, какви са тези летни ботуши? Всъщност, това е един разумен въпрос, защото когато си мислиш за ботуши, веднага правите асоциация за ниски температури, блестящ сняг, валежи и ледени пързалки и връхни дрехи. Ботуши са толкова популярни, че те сега се произвеждат с по-леки материали и проектирани в по-малки разфасовки, така че те могат да бъдат носени по време на летните месеци. Те са нов отчет на лятна мода и определено ще останат за напред. Много жени се наслаждавам на носенето на летни ботуши. Дори някои от тях мразеха зимата, защото се налага да се носи неудобно облекло и ботуши. За други дами ги обичат поради факта че има нова мода, която включва летни ботуши с къса пола, която може да е в много различни слипове и цветове.

Та да дойдем да въпроса с избора

За всички жени, които не си представим себе си с такива обувки през лятото, но са готови да експериментират, има няколко предложения за носенето на ботуши в горещите месеци: 

  1. Изберете ниско изрязани ежедневни ботуши, тези, които са до глезена или до средата на прасеца.
  2. Изберете ботуши които са направени от лек материал или плат, както и бледи, пастелни цветове. Бежови светове, камъчета и замазка, се съчетават добре и бели цветове са добре през топлите месеци.
  3. Експериментирайте с различни стилове на лятната обувка, като дантела или платформа, ботуши до глезена. Много жени предпочитат да носят летните ботуши с голи крака, за да може цвета на кожата да се съчетае с ботушите, какво и да се получат по светли нюанси.
  4. Комбинация с шорти, пола или рокля, и ботуши носени на голи крака, изглежда горещо и стилно.

Марките които може да намерите са много, като например Minnetonka, UGG, Charles David, Rockport, Etienne Aigner, Ecco и Via Spiga. Всички тези реномирани фирми произвеждат сезонни обувки използване на качествени платове, които са предназначени да си се чувстват хладно въпреки топли външни температури.  Те също така предлагат дизайн, цветове и материи на всякакъв вид облекло, като дънки, панталон и други официални тоалети. Разбира се, не всяка жена ще изберат да носят летни ботуши. Някои климати са просто твърде горещо през летните месеци и няма да е много приятно за носене. Например на мен в България ми се вижда много горещо за ботуши и даже първия път който видях една сервитьорка с такива, си казах „Тази добре ли е?”. Но естествено че иа и по-хладни дни, в които може да се носят а през останалите сезони може спокойно да се носят – през пролетта или есента. През летните сезони, ботушите може да се окажат доста подходящи през нощните дни, когато температурата е по-ниска, например към свечеряване и може удобно да се ходи на нощните събития. Дами, изборът е ваш.  Ще Ви отбягват ли с летните ботуши или ще експериментирате с най-горещите нови изяви на мода?

Недостатъци на летните ботуши

Докато те се превръщат в разумно и модно решение, има няколко неща които трябва да имате предвид, когато решите да се обличате по такъв начин. Едно нещо, което искате да се избегне е това да носите ботуши по време на „100 градуса слънчева светлина” докато всичко около вас пламти. Това е примера в който ще изглеждате глупаво. Другото нещо, което искате да избегне е да сте облечени в неправилния стил на ботуши през лятото. Например, всички зимни ботуши имат дебела кожа и вътрешни подплати, за да запазват топлината. Няма начин да излезете с подобни модели през лятото. Можете също така да се обърне внимание на вътрешната облицовка и да се избегне всички които са с плътни и денели материали.

 

Няколко примера за хубави летни ботуши

летни-ботуши5летни-ботуши4летни-ботуши1

 

 

 

 

 

 

 

 

летни-ботуши3летни-ботуши2

летни-ботуши

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Летни ботуши, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Leave a Reply

Your email address will not be published.