Дамски дънки

Дънки са най-разнообразни дрехи, тъй като нямат ограничение в каквото и да е. Можете да се обличаш в тях, когато излизаш да се забавлявате или лесно може да ги носиш на твоите ежедневни срещи. Това е един вид царя на облеклата, за мъже и жени. Можете се използва като официално или полуофициално облекло или просто случайно което обединява най-подходящия вид риза, тениска или пуловер с дънки. Понякога само един жанр може да се окаже спасителен за всички поводи, но са редки моменти, когато трябва да има няколко чифта в гардероба си. Когато ходя за дънки, често изпитаm любовта и омразата към тях защото хем искам нещо нови, по-хубаво и различни, но хем не знам какво да избера. Знам че дънките трябва да се съобразят по стил, вид и годни!

 

Видове дамски дънки

Често видовете дънки, които отличават едно момиче са рязаните модели. Ако по-рано разберем точните модели които най-много ни подхождат, може да спестите време, пари и разочарованието, което се причинява при скитане в търсене на правилните дънки. Има различни разфасовки които обхващат формата на крака.

 

Стегнати или широки

Има видове, които са прави и еднакво стегнали по цялата дължина на крака, има такива, които са по-стегнати в бедрата, други са тънки и прави, които правят краката да изглеждат много слаби и четвърти са по-отпуснати, като в това число влизат и нарязаните дънки. Така че изборът е ваш, може да се чувствате комфортно с по-отпуснати модели или да наблегнете на извивките на тялото си със стегнати модели.

 

Под или над пъпа

Повечето от класическите дънки паднат точно под пъпа. Тези които са с висока талия, както подсказва и името им, започва над пъпа, а ниска и ултра-нисъка спада под пъпа. С висока талия дъна в наши има доста дънки, но не и в случай за дамски дънки.

 

 

Избор на дънки според формата на тялото

При дамските дънки има толкова голямо разнообразие като нарязани, права кройка… Има също по-трудни за избиране като с измити цветове, скъсани, които ви правят да изглеждате привлекателна. Освен тези избори, има толкова много неща, които трябва да се вземат предвид при закупуване на чифт дънки, което го прави трудно за да изберете правилните които да ви подхождат. За капак на всичко, всяка жена има свой тип тяло. Някои стилове на дамски дънки може да изглежда добре на един тип тяло, но не и в другата. В тази статия ще ви помогне да изберете най-добрите дънки за вашия тип тяло. Ето някои неща, за които трябва да се помни.

 

 

Пропорционално тяло

За тези щастливи жени, които са надарени с пропорционални бедрата и талия, всеки стил ще ги направи да изглеждат невероятно. Но ако наистина искате да се подчертае краката си, което повечето жени искат, можете да носите тези супер тънки и тесни дънки, което ще се покаже вашата малка талия и ще акцентират върху краката ви.

 

 

Крушовидно тяло

Ако имате тесни рамене с пълни ханша и бедрата, то това е вашия тип тяло. За да направите бедрата ви да изглеждат малко по-широк, трябва да носят тъмни измити дамски дънки. В повечето случаи при хора с такъв тип тяло, краката им са по-къси и те вероятно ще искат да намерят дънки които да го накарат да изгледат по-дълги, така че може да искате да носите чифт прави нарязани дънки, които създават илюзия за по-дълги крака.

 

 

Ябълкова форма

Обратното на крушовидната форма на тялото е ябълковидната – то има тесни бедра и широки рамене. Може би искате да неутрализират широка област на горната част на тялото си. За да направите това, носете чифт дамски дънки, които не са стеснени в долната част, освен ако не искате да изглеждате като обърнат триъгълник с дънките. С тесните дънки също ще изглеждате ласкателно, защото имате тънки бедра.

 

 

Право тяло

Както подсказва името, при този тип тялото няма големи извивки. Това означава, че там не е много разлика между раменете, талията и бедрата, което прави тялото да изглежда направо или като вертикален правоъгълник. За да добавите криви на тялото си, носете нещо, което също има криви като нарязани обувки или разкроени дънки. Избягвайте правата кройка.

Дамски дънки наистина идват във всички форми и размери.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Leave a Reply

Your email address will not be published.